4 seizoenen Dekbed Luna Bedding – 200×200 cm (Tweepersoons) – Luna Bedding – 500 gr (200 gr + 300 gr) – Dekbed-Discounter.nl |

Ben je op zoek naar de deken die je heel het jaar door kunt gebruiken? Dan is dit deken van Luna Bedding geschikt voor jou! Of het nou lente, zomer, herst of winter is, voor ieder seizoen heb je een geschikte dekbed dikte.
Dit Luna Bedding dekbed, is heel veel dekbed voor een hele fijne prijs! Wij hebben het je heel gemakkelijk gemaakt, om het winter – en het zomerdeel uit elkaar te houden. Er zit een geel label met een zonnetje aan het deel dat geschikt is voor de zomer, en een blauw labeltje met een sneeuwvlokje voor het deel dat je het beste tijdens koude nachten kan gebruiken. Om het nog makkelijker te maken, hebben we beide delen ook nog eens voorzien van een ander motiefje. Als je beide delen met de handige drukknopen op elkaar klikt, dan heb je een dijk van een dekbed waarbij je het zelfs tijdens de meest strenge winters lekker warm hebt!
Materiaal
Het omhulsel van het dekbed wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk en de vulling van het dekbed is van 100% microvezel. Het voordeel van een synthetisch dekbed is, dat het anti-allergisch is en het geeft huisstofmijt geen kans! Verder is het dekbed luchtig en 100% ademend.
Warmteklasse
Dit 4 seizoenen dekbed is zeer geschikt voor warme en koude nachten. Het dekbed bestaat uit twee delen. Het eerste deel van het dekbed heeft een vulling van 200 gram. Dit deel heeft warmteklasse 2 en is kan goed gebruikt worden in de herfst en in de winter. 
Het tweede deel van het dekbed is perfect voor de hete zomernachten, dit dekbed heeft warmteklasse 4. Dit dekbed heeft een lichte vulling van 300 gram en is daardoor zeer luchtig. 
 
 
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:59.99  (klik hier voor meer informatie)