4 seizoenen Dekbed Hotel stripe Imitatiedons – 200×200 cm (Tweepersoons) – Fresh & Co Hotel – Dekbed-Discounter.nl |

Het perfecte product voor warme zomerse nachten en koude winterse nachten. Met dit 4-seizoenen dekbed kun je verschillende combinaties maken, zodat je de perfecte warmteklasse kan creëren naar jouw wens!
Tijk
De luxe tijk van dit dekbed is gemaakt van zachte microfibers de fijne vezels, die anti-allergisch zijn. Vrij van allergenen en trekt bovendien geen stof aan, waardoor je daar in bed veel minder last van zal hebben.
Materiaal vulling
Het dekbed heeft een vulling van 0.9D Polyester Fiber. Deze fiber is van premium kwaliteit en zorgt voor een superieure veerkracht wat bijdraagt aan een heerlijke nachtrust. Deze vezel geeft het gevoel van een donzen dekbed, maar heeft de voordelen van een synthetisch dekbed. 
Warmteklassen
Dit 4 seizoenen dekbed is zeer geschikt voor warme en koude nachten. Het dekbed bestaat uit twee delen.
Het eerste deel van het dekbed heeft een vulling van 350 gram per m², dit deel heeft warmteklasse 4 en kan goed gebruikt worden in alle seizoenen van het jaar.
Het tweede deel van het dekbed is perfect voor de hete zomernachten, dit dekbed heeft warmteklasse 3. Dit dekbed heeft een lichte vulling van 250 gram per m² en is daardoor zeer luchtig.
De twee delen kunnen aan elkaar bevestigd worden, waarna je een dekbed hebt met warmteklasse 1. Perfect voor de koude winternachten!
Wasvoorschrift
Het is aan te raden om het dekbed dagelijks na gebruik op te schudden, dit verlengt de levensduur van het dekbed. Het dekbed is wasbaar tot een temperatuur van 40°C.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:59.99  (klik hier voor meer informatie)