4 seizoenen Dekbed Ganzendons White – 260×220 cm (Lits-Jumeaux XL) – Presence – 600 gr (390 gr + 210 gr) – Dekbed-Discounter.nl |

Een goede nachtrust is essentieel voor je welzijn en je dagelijkse prestaties. Het juiste dekbed kan hier een cruciale rol in spelen. Bij Dekbed-Discounter begrijpen we dat en daarom bieden we je het 'Dekbed Ganzendons White – 4 Seizoenen' van Presence. Dit dekbed staat garant voor topkwaliteit en biedt je het comfort dat je verdient, tegen een eerlijke prijs.
De tijk: je beschermende laag
De tijk, het omhulsel van een dekbed, is minstens zo belangrijk als de vulling. De tijk van dit dekbed is vervaardigd uit 100% percale katoen. Dit materiaal is niet alleen zeer dicht geweven om de donsvulling binnen te houden, maar ook soepel, zacht en ademend. Het resultaat? Een dekbed dat transpiratievocht effectief afvoert en tegelijkertijd huisstofmijt buiten de deur houdt, ideaal voor mensen met een huisstofmijtallergie.
De vulling: een mix van ganzenveren en ganzendons
De vulling van het dekbed bestaat uit 80% ganzenveren en 20% ganzendons. Ganzenveren geven het dekbed een stevig karakter, terwijl het ganzendons zorgt voor een perfecte vorming rond het lichaam elke nacht. Deze combinatie zorgt voor een optimale warmte- en luchtcirculatie, waardoor het dekbed veerkrachtig, vochtregulerend en isolerend is. Met het sanitized label is het dekbed bovendien anti-allergisch.
Stepping: de constructie van het dekbed
Dit dekbed is carré gestept, wat betekent dat het in blokken is verdeeld. Deze techniek zorgt ervoor dat de vulling gelijkmatig verdeeld blijft en voorkomt koude plekken. De stepping draagt bij aan het behoud van de structuur van het dekbed en zorgt voor een constante warmteverdeling.
Een dekbed voor alle seizoenen
Het '4-Seizoenen dekbed' bestaat uit twee delen: een zomer- en een herfstgedeelte. Deze kunnen eenvoudig aan elkaar bevestigd worden met drukknopen, waardoor je voor elk seizoen het juiste comfort hebt. Het zomerdeel heeft warmteklasse 4, het herfstdeel warmteklasse 3 en samen vormen ze warmteklasse 1, perfect voor de koude wintermaanden.
Onderhoud en duurzaamheid
Donzen dekbedden zijn onderhoudsvriendelijk. Dagelijks opschudden en regelmatig luchten volstaan om de vulling fris te houden. Voor een grondige reiniging is professionele reiniging aan te raden, hoewel het dekbed thuis op 40 °C gewassen kan worden.
Keurmerken voor kwaliteit en verantwoordelijkheid
De dons collectie van Presence is voorzien van RDS, OEKO-TEX en Sanitized keurmerken. Deze keurmerken garanderen dat de dons diervriendelijk verkregen is, de textiel geen schadelijke stoffen bevat en het materiaal schimmel- en bacteriewerend is.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:269.00  (klik hier voor meer informatie)