4 seizoenen Dekbed Dons White – 200×220 cm (Tweepersoons) – Presence – 500 gr (200 gr + 300 gr) – Dekbed-Discounter.nl |

Ben je op zoek naar een dekbed dat je het hele jaar door een heerlijk zacht gevoel geeft? Dan is het Dekbed Dons White – 4 Seizoenen precies wat je nodig hebt. Dit dekbed combineert de luxe van eendenveren en eendendons met de praktische voordelen van een 4-seizoenen dekbed.
De perfecte tijk: 100% percale katoen
Het omhulsel van het dekbed, de tijk, is gemaakt van 100% percale katoen. Dit materiaal staat bekend om zijn dichtheid en sterkte, wat essentieel is om de dons binnen te houden. De tijk is niet alleen stevig, maar ook uiterst soepel, zacht en ademend. Dit zorgt ervoor dat transpiratievocht effectief wordt afgevoerd, wat bijdraagt aan een droog en aangenaam slaapklimaat.
Daarnaast is de tijk zo fijn geweven dat huisstofmijt geen kans krijgt om binnen te dringen. Dit maakt het dekbed bijzonder geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.
Vulling: de kracht van eendenveren en eendendons
De vulling van het dekbed bestaat uit 85% hoogwaardige eendenveren en 15% eendendons, wat zorgt voor een stevig maar toch zacht karakter. Eendenveren zijn van nature wat stugger en zwaarder dan dons, waardoor het dekbed een aangename stevigheid biedt. Het dons zorgt ervoor dat het dekbed zich elke nacht perfect om je lichaam vormt, wat bijdraagt aan een ongestoorde nachtrust.
Deze combinatie maakt het dekbed veerkrachtig, vochtregulerend, luchtig en isolerend. Bovendien is het dekbed voorzien van een sanitized label, wat aangeeft dat het anti-allergisch is.
Stepping: gelijkmatige warmteverdeling
Dankzij de carré stepping, waarbij het dekbed in blokken is gestikt, blijft de vulling gelijkmatig verdeeld. Dit voorkomt koude plekken en zorgt voor een constante warmte over het gehele dekbed.
4-Seizoenen dekbed: altijd de juiste temperatuur
Het dekbed bestaat uit twee delen: een zomerdeel en een herfstdeel. Deze kunnen afzonderlijk of samen gebruikt worden, afhankelijk van de seizoenen. Beide delen worden met drukknopen aan elkaar bevestigd, waardoor je zelf de warmteklasse van je dekbed kunt bepalen.
Warmteklasse: van zomer tot winter
Het zomerdeel valt onder warmteklasse 4, ideaal voor de warme zomernachten. Het herfstdeel heeft warmteklasse 3, perfect voor de rest van het jaar. Gecombineerd bieden ze warmteklasse 1, de warmste optie voor de koude wintermaanden.
Onderhoud: eenvoudig en weinig nodig
Donzen dekbedden zijn onderhoudsarm. Dagelijks opschudden en regelmatig luchten houdt de vulling fris. Voor een diepe reiniging kan het dekbed gewassen worden op maximaal 40 °C of professioneel gereinigd worden.
Keurmerken: RDS, OEKO-TEX en Sanitized
Het dekbed is voorzien van het RDS-keurmerk, wat betekent dat de dons diervriendelijk verkregen is. Het OEKO-TEX Standaard 100 keurmerk garandeert dat het textiel vrij is van schadelijke stoffen. De Sanitized behandeling maakt de stof schimmel- en bacteriewerend, wat bijdraagt aan een hygiënische slaapomgeving.
Kortom, het Dekbed Dons White – 4 Seizoenen is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een dekbed dat comfort, kwaliteit en duurzaamheid combineert. Ervaar zelf het verschil en geniet van een heerlijke nachtrust, het hele jaar door.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:359.00  (klik hier voor meer informatie)