2x Hoofdkussen – Katoen: – Geschikt Voor Zij- En Rugslapers – Dekbed-Discounter.nl |

Voor ademende kussens zijn natuurlijke materialen de beste keuze. Kiezen voor een katoenen kussen in de zomer wordt dan ook sterk aangeraden. Katoen heeft namelijk vochtregulerende eigenschappen waardoor zweet goed afgevoerd wordt. Het is hierdoor uitermate geschikt materiaal voor mensen die het ‘s nachts snel warm krijgen of tijdens warme zomeravonden.
Materiaal
De tijk van dit heerlijke kussen is gemaakt van 100% katoen. Dit materiaal voelt heerlijk zacht aan op je huid, is soepel en ademt goed. Daarbij absorbeert dit materiaal ook gemakkelijk je transpiratievocht waardoor je heerlijk kunt blijven slapen. Ook is de tijk voorzien van een ritssluiting; zo is de inhoud van het kussen met gemak te doseren. 
Dit hoofdkussen is gevuld met 100% syndonfill holle vezel. Hierdoor voelt het kussen heerlijk zacht aan en is extra veerkrachtig. Ook biedt de vulling een goede ondersteuning, ventilatie en is het vormvast. Het kussen neemt de vorm van je nek en hoofd aanneemt terwijl je erop ligt. 
Daarnaast is het hoofdkussen anti-allergisch; de holle vezels zijn een slechte voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriën. Deze zal je dan ook niet terug vinden in dit kussen!
Slaaphouding
Dit hoofdkussen is gevuld met 800 gram holle vezels en is hierdoor geschikt voor zijslapers. rugslapers én buikslapers. De synthetische vezels zich precies naar je hoofd en schouders, zodat je de perfecte ondersteuning ervaart tijdens je slaap. 
TIP: ben je een buikslaper? Dan raden we aan om 200 á 300 gram vulling uit het kussen te halen.
Overige informatie
Door je hoofdkussen dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling lekker fris. Eventueel kan het kussen in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 60°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.
Bij 1 bestelling ontvang je 2 kussens.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:29.99  (klik hier voor meer informatie)