2-Persoons Teddystof Bed – Creme 160×210 cm – Pocketveer – Inclusief Topper – Dekbed-Discounter.nl |

Ontdek het Teddy Bedframe: Comfortabel en Trendy!
Het Teddy bedframe biedt een perfecte mix van comfort en stijl voor jouw slaapkamer. Met twee luxe boxen die op pootjes van 6cm staan en de optie om een hoogwaardig tweepersoons matras toe te voegen voor slechts €299 extra, geniet je van een complete slaapervaring.
Kenmerken:
Kern Box: Stevig houten frame met HR afdekking en anti-slip, voor duurzaamheid en stabiliteit.
Garantie: 2 jaar garantie, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je bedframe.
Bekleding: Luxe Teddy stof voor een zacht en stijlvol gevoel.
Matras: Optioneel;  2 persoons, voorzien van 250m2 aan veren voor extra comfort en ondersteuning.
Montage: Optioneel; voor slechts €50,- kunnen wij het bedframe voor jou monteren, zodat je direct kunt genieten van je nieuwe slaapomgeving zonder gedoe.
Het Teddy bedframe is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar comfortabele nachten in een trendy setting. Mis deze kans niet om je slaapkamer te upgraden met het Teddy bedframe! 

Levering en retour
Het Teddy Bed wordt standaard geleverd door heel Nederland en België. We adviseren om direct bij ontvangst het bed te controleren op eventuele schade en dit direct te melden bij de chauffeur en onze klantenservice.
Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met je aankoop, dan is het belangrijk om te weten dat bij aankoop van een bed exclusief montage, deze ook zelf gedemonteerd dient te worden indien een retouraanvraag is gedaan.
Let op! Eventuele verzend- en montage kosten kunnen achteraf niet worden gecrediteerd. 
Bij het kiezen voor de optie inclusief montage ben je zelf verantwoordelijk voor het controleren of het hoofdbord en de afmetingen van de boxspring door het trappengat of de deurpost passen: dus of de montage wel uitgevoerd kan worden. Eventuele montagekosten worden niet teruggestort als de montage niet kan plaatsvinden door deze omstandigheden. Dit is de verantwoordelijkheid van de consument.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:1698.00  (klik hier voor meer informatie)