2-Persoons Boxspring – New York – Antraciet 140×200 cm – Pocketvering – Inclusief Topper – Dekbed-Discounter.nl |

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring die niet alleen comfortabel is, maar ook een vleugje elegantie aan je slaapkamer toevoegt? Dan is de Boxspringset – New York misschien wel precies wat je zoekt. Deze set, aangeboden door Dekbed-Discounter, de grootste webshop in beddengoed van Nederland, belooft een combinatie van luxe, comfort en stijl.
Comfort op zijn best
De New York boxspringset is ontworpen met jouw comfort in gedachten. Het bevat een 7-zone pocketvering matras dat zorgt voor de beste ondersteuning van je lichaam tijdens je slaap. De verschillende zones zijn aangepast aan verschillende delen van het lichaam, zoals de schouders en heupen, waardoor het matras daar extra kan inveren. Dit zorgt voor een optimale nachtrust.
Luxueuze uitstraling
Het hoofdbord en de boxen zijn gestoffeerd in een luxueuze meubelstof, wat de boxspring een moderne en elegante uitstraling geeft. Het hoofdbord is bovendien ontworpen met aandacht voor detail en textuur, waardoor het een echte blikvanger in je slaapkamer wordt.
Inclusief comfortschuimtopper
Bij de set wordt een comfortschuimtopper van 4 cm hoog geleverd. Deze topper biedt niet alleen extra comfort, maar beschermt jouw matras ook tegen vocht en vuil, waardoor het langer meegaat.
Gemakkelijk onderhoud
Het onderhouden van je boxspring is belangrijk voor een langdurige comfortabele slaapervaring. De New York set is ontworpen met het oog op eenvoudig onderhoud. Het matras kan gemakkelijk worden omgedraaid om kuilvorming te voorkomen.
Levering
Onze boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen.
Let op! Eventuele verzend- en montage kosten kunnen achteraf niet worden gecrediteerd. 
Bij het kiezen voor de optie inclusief montage ben je zelf verantwoordelijk voor het controleren of het hoofdbord en de afmetingen van de boxspring door het trappengat of de deurpost passen: dus of de montage wel uitgevoerd kan worden. Eventuele montagekosten worden niet teruggestort als de montage niet kan plaatsvinden door deze omstandigheden. Dit is de verantwoordelijkheid van de consument.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:649.00  (klik hier voor meer informatie)