2-Persoons Boxspring Met Opbergruimte Riona – Grijs & Beige 160×200 cm – Pocketvering – Inclusief Topper – Dekbed-Discounter.nl |

Maak je boxspring compleet met het bijpassende Nachtkastje Riona (https://www.dekbed-discounter.nl/nachtkastje-riona.html)!
Een stijlvolle, comfortabele boxspring die je ook nog eens helpt met ruimte besparen, dat is de opbergboxspring Riona!
De boxen
Het hart van Riona wordt gevormd door twee royale opbergboxen, toegankelijk vanaf het voeteneinde. Deze boxen, die zich uitstrekken over het gehele oppervlakte onder het matras, bieden een zee aan ruimte voor alles wat je maar wilt opbergen – van extra dekens en kussens tot seizoensgebonden kleding. Het volledig metalen frame van de boxen, gestoffeerd in een luxe meubelstof, biedt niet alleen een stevige basis, maar draagt ook bij aan de verfijnde uitstraling van het bed. Dankzij de gasveren gaat het openen van deze boxen moeiteloos, wat de toegankelijkheid van de opbergruimte aanzienlijk verbetert.
Matras
Het comfort van Riona wordt verder versterkt door het zorgvuldig geselecteerde matras. Dit ca. 32 cm dikke matras, voorzien van een 7-slags binnenvering en afgewerkt met hoogwaardig comfortschuim, belooft een optimale nachtrust. Het feit dat het matras enkelzijdig te beslapen is en mee gestoffeerd is in dezelfde luxueuze meubelstof als de boxen, benadrukt de eenheid in design. Door het matras regelmatig te draaien, wat eenvoudig is dankzij de handige handvatten, verleng je de levensduur en geniet je langer van een comfortabele slaapervaring.
Stijlvol hoofdbord
Het klassieke hoofdbord, met zijn verticale stiknaden en speelse vakverdeling, voegt een extra dimensie toe aan het bed. Het hoofdbord, dat ca. 5 cm breder is dan de bedmaat en een hoogte heeft van ca. 128 cm, geeft het bed niet alleen een fraaie uitstraling, maar draagt ook bij aan het comfort. Of je nu graag leest in bed of gewoon wilt ontspannen, het hoofdbord biedt de perfecte steun.
Onderhoud voor langdurig plezier
Een goede nachtrust is essentieel, en om zo lang mogelijk van Riona te genieten, is regelmatig onderhoud belangrijk. Het maandelijks omdraaien van het matras voorkomt kuilvorming en draagt bij aan de duurzaamheid. Het gebruik van een molton en hoeslaken beschermt het matras tegen vlekken en slijtage. De luxueuze meubelstof van de boxspring is eenvoudig stofvrij te houden door deze af en toe zachtjes te stofzuigen met de opzetborstel van de stofzuiger.
Levering en montage
We leveren onze boxsprings standaard door heel Nederland en België. Na aankoop plannen we samen een afleverafspraak in.
Let op! Eventuele verzend- en montage kosten kunnen achteraf niet worden gecrediteerd. 
Bij het kiezen voor de optie inclusief montage ben je zelf verantwoordelijk voor het controleren of het hoofdbord en de afmetingen van de boxspring door het trappengat of de deurpost passen: dus of de montage wel uitgevoerd kan worden. Eventuele montagekosten worden niet teruggestort als de montage niet kan plaatsvinden door deze omstandigheden. Dit is de verantwoordelijkheid van de consument.
Montageservice voor extra gemak
Voor slechts € 49,99 bieden we een montageservice aan, waarbij de boxspring in de gewenste kamer wordt geplaatst en gemonteerd. Kies je niet voor deze service, dan wordt de boxspring tot over de eerste drempel op de begane grond geleverd.
Retourbeleid
Mocht je de boxspring willen retourneren, dan dien je deze zelf te demonteren indien je geen gebruik hebt gemaakt van onze montageservice.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:1399.00  (klik hier voor meer informatie)