2-Persoons Boxspring met Opbergruimte – Mississippi – Taupe 160×200 cm – Bonnell veringen – Inclusief Topper – Dekbed-Discounter.nl |

In een wereld waar ruimte steeds kostbaarder wordt, zoeken we naar slimme oplossingen die zowel ons comfort verhogen als onze leefruimte optimaliseren. De Mississippi opbergboxspring is zo'n innovatieve oplossing die stijl, comfort en functionaliteit naadloos combineert. 
Stijlvol slapen met een uniek design
De Mississippi opbergboxspring valt direct op door zijn chique uitstraling. Het unieke velours met krokodillenhuid design geeft je slaapkamer een luxueuze en stijlvolle touch. Maar deze boxspring biedt meer dan alleen een mooi uiterlijk. Het is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit, waardoor het niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een praktische toevoeging aan je slaapkamer.
Comfort op maat: het matras
Een goede nachtrust begint bij een kwalitatief matras. De Mississippi boxspring wordt geleverd met een hoogwaardig matras dat voorzien is van 300 Bonnell veringen per vierkante meter. Dit zorgt voor een optimale verdeling van je lichaamsgewicht en biedt ondersteuning waar je lichaam dat het meest nodig heeft. Met maar liefst 5 comfortzones en een topdekmatras dat vastzit aan het matras, ben je verzekerd van een ongestoorde slaap, elke nacht weer.
Ruimtebesparende opbergruimte
Een van de meest opvallende kenmerken van de Mississippi boxspring is de ingenieus ontworpen opbergruimte. Of je nu extra kleding, koffers, boeken of dekbedden wilt opbergen, deze boxspring biedt je de ruimte die je nodig hebt, zonder dat het ten koste gaat van de uitstraling van je slaapkamer. Afhankelijk van de grootte van de boxspring, varieert de opbergruimte van 840 tot 1080 liter. Ideaal voor wie de ruimte in de slaapkamer optimaal wil benutten.
Een hoofdbord dat meer biedt
Het hoofdbord van de Mississippi boxspring is niet alleen een esthetische aanvulling op je slaapkamer. Het biedt ook praktisch comfort. Met 6 vakken en een keuze uit kleuren zoals taupe, zwart of beige, voegt het een extra dimensie toe aan je slaapkamer. Bovendien maakt het hoogwaardige hoofdbord het mogelijk om comfortabel rechtop in bed te zitten, of je nu een boek leest of je favoriete serie kijkt.
Montagekeuze + € 49,99
Bij deze boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar keuze. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!
Indien je kiest voor montage wordt de boxspring tot in de gewenste slaapkamer getild en gemonteerd. Uiteraard wordt dan ook alle verpakkingsmateriaal weer netjes meegenomen.
Kies je niet voor montage? Dan wordt de boxspringset geleverd tot over de eerste drempel op de begane grond. De boxspringset wordt zeer zorgvuldig vervoerd, maar toch kan het gebeuren dat er tijdens transport schade ontstaat. Controleer direct bij ontvangst op schade en meld dit direct bij de chauffeur en bij onze klantenservice.
Let op! Bij het kiezen voor de optie inclusief montage ben je zelf verantwoordelijk voor het controleren of het hoofdbord en de afmetingen van de boxspring door het trappengat of de deurpost passen: dus of de montage wel uitgevoerd kan worden. Eventuele montagekosten worden niet teruggestort als de montage niet kan plaatsvinden door deze omstandigheden. Dit is de verantwoordelijkheid van de consument.
Levering
Onze boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. Let op! Eventuele verzend- en montage kosten kunnen achteraf niet worden gecrediteerd. 
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:1099.00  (klik hier voor meer informatie)