2-Persoons Boxspring Met Opbergruimte – Home Storage – Antraciet 160×200 cm – Pocketvering – Inclusief Topper – Dekbed-Discounter.nl |

LET OP! De levertijd van de 90 x 200 cm variant is momenteel 8-10 weken.
In de zoektocht naar het perfecte bed komen we allerlei soorten en maten tegen. Maar heb je ooit stilgestaan bij de voordelen van een opbergboxspring? De Home Storage opbergboxspring combineert comfort, stijl en functionaliteit in één ontwerp.
De boxen en de opbergruimte
Een van de unieke kenmerken van de Home Storage boxspring is de slimme opbergruimte. De boxspring wordt geleverd met twee vlakke comfort boxen van ongeveer 30 cm hoog, die niet alleen zorgen voor een solide basis, maar ook een zee van ruimte bieden voor al je opbergbehoeften. Dit is ideaal voor kleinere ruimtes of voor iedereen die graag een opgeruimde slaapkamer heeft. De opbergruimte is eenvoudig te openen met een lus, waarna de matrassen zijwaarts omhoog gaan dankzij een uniek veermechanisme. Dit mechanisme is ontworpen voor intensief gebruik, zodat je zonder zorgen toegang hebt tot je opbergitems.
Capaciteit van de opbergruimte

* 140 x 200: 840 liter
* 160 x 200: 960 liter
* 180 x 200: 1080 liter Het matras: comfort in elke zone
Het hart van elke boxspring is natuurlijk het matras. De Home Storage boxspring is uitgerust met een 7-zone pocketvering matras dat een ideale ondersteuning biedt. Elke zone is afgestemd op een specifiek deel van je lichaam, met zachtere zones bij de schouders en heupen voor extra comfort. Met 300 pocketveren per m² en tonvormige veren verpakt in individuele textielzakjes, biedt dit matras een uitstekende flexibiliteit en draagvermogen. Het comfortschuim dat de pocketvering afdekt, zorgt voor een zachte, comfortabele afwerking.
De topper: het kroonjuweel
Bovenop het matras ligt een 8 cm dikke comfort topper, volledig gevuld met kwalitatief hoogwaardig comfortschuim. Deze topper is niet alleen comfortabel, maar ook voorzien van een anti-allergeen laag. Dit draagt bij aan een hygiënische slaapomgeving en verlengt tegelijkertijd de levensduur van het onderliggende matras.
Het hoofdbord: een statement van stijl
Het hoofdbord van de Home Storage boxspring is een ware blikvanger. Met prachtige knopen en een handgemaakte afwerking heeft het een moderne en luxe uitstraling die elke slaapkamer een knus effect geeft.
Oftewel…
De Home Storage opbergboxspring is meer dan alleen een bed; het is een doordachte oplossing die comfort, stijl en functionaliteit combineert. Met zijn unieke opbergruimte, comfortabele matras en topper, en stijlvolle hoofdbord is het de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar het ultieme slaapcomfort. Ben je klaar om je slaapkamer te transformeren met de Home Storage boxspring?
Levering
Onze boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen.
Let op! Eventuele verzend- en montage kosten kunnen achteraf niet worden gecrediteerd. 
Bij het kiezen voor de optie inclusief montage ben je zelf verantwoordelijk voor het controleren of het hoofdbord en de afmetingen van de boxspring door het trappengat of de deurpost passen: dus of de montage wel uitgevoerd kan worden. Eventuele montagekosten worden niet teruggestort als de montage niet kan plaatsvinden door deze omstandigheden. Dit is de verantwoordelijkheid van de consument.
Montagekeuze + € 49,99
 Bij deze boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar keuze. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!
Indien je kiest voor montage wordt de boxspring tot in de gewenste slaapkamer getild en gemonteerd. Uiteraard wordt dan ook alle verpakkingsmateriaal weer netjes meegenomen.
Kies je niet voor montage? Dan wordt de boxspringset geleverd tot over de eerste drempel op de begane grond. De boxspringset wordt zeer zorgvuldig vervoerd, maar toch kan het gebeuren dat er tijdens transport schade ontstaat. Controleer direct bij ontvangst op schade en meld dit direct bij de chauffeur en bij onze klantenservice.
Retour
Bij aankoop van een boxspring exclusief montage, dient deze ook zelf gedemonteerd te worden indien een retouraanvraag is gedaan.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:1099.00  (klik hier voor meer informatie)