2-Persoons Boxspring Met Opbergruimte – Aurora – Roze 160×200 cm – Pocketvering – Inclusief Topper – Dekbed-Discounter.nl |

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw bed, wil je natuurlijk dat deze niet alleen comfortabel is, maar ook praktisch en stijlvol. De Boxspringset Aurora voldoet aan al deze eisen en meer. 
De perfecte combinatie van stijl en functionaliteit
De Aurora is een toonbeeld van modern design gecombineerd met praktische oplossingen. Beschikbaar in zowel eenpersoons als tweepersoons varianten, biedt het een scala aan mogelijkheden om jouw slaapkamer naar een hoger niveau te tillen. Maar wat maakt deze boxspring nu echt bijzonder?
Opbergruimte die je leven makkelijker maakt
Een van de meest opvallende kenmerken van de Aurora is de ruime opbergruimte. Bereikbaar via de voorkant en ondersteund door robuuste gasveren, biedt deze opbergruimte een veilige en gemakkelijke manier om je slaapkamer netjes te houden. Met een capaciteit variërend van 540 tot maar liefst 1080 liter, afhankelijk van de grootte van de boxspring, heb je meer dan genoeg ruimte voor al je beddengoed, kussens en seizoensgebonden kleding.
Een matras dat je omarmt
Het meegeleverde pocketvering matras van de Aurora boxspring is niets minder dan luxueus. Met 7 verschillende comfortzones, een dikte van 27 centimeter en 300 pocketveringen per vierkante meter, biedt het een ongeëvenaard slaapcomfort. De pocketveringen, verpakt in anti-schimmel hoesjes, zorgen niet alleen voor een hygiënische slaapomgeving, maar ook voor uitstekende ventilatie en ondersteuning.
Een hoofdbord dat indruk maakt
Het design hoofdbord van de Aurora is handgemaakt en luxe gewatteerd, waardoor het een zacht en uitnodigend gevoel geeft aan je slaapkamer. Met een hoogte van 130 cm en een dikte van 13 cm, voegt het een vleugje elegantie toe die moeilijk te negeren is.
Montagekeuze + € 49,99
Bij deze boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar keuze. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!
Indien je kiest voor montage wordt de boxspring tot in de gewenste slaapkamer getild en gemonteerd. Uiteraard wordt dan ook alle verpakkingsmateriaal weer netjes meegenomen.
Kies je niet voor montage? Dan wordt de boxspringset geleverd tot over de eerste drempel op de begane grond. De boxspringset wordt zeer zorgvuldig vervoerd, maar toch kan het gebeuren dat er tijdens transport schade ontstaat. Controleer direct bij ontvangst op schade en meld dit direct bij de chauffeur en bij onze klantenservice.
Levering
Onze boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen.
Let op! Eventuele verzend- en montage kosten kunnen achteraf niet worden gecrediteerd. 
Bij het kiezen voor de optie inclusief montage ben je zelf verantwoordelijk voor het controleren of het hoofdbord en de afmetingen van de boxspring door het trappengat of de deurpost passen: dus of de montage wel uitgevoerd kan worden. Eventuele montagekosten worden niet teruggestort als de montage niet kan plaatsvinden door deze omstandigheden. Dit is de verantwoordelijkheid van de consument.
Retour
Bij aankoop van een boxspring exclusief montage, dient deze ook zelf gedemonteerd te worden indien een retouraanvraag is gedaan.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:1149.00  (klik hier voor meer informatie)