2-Persoons Boxspring Julia Teddystof – Beige – Beige 160×200 cm – Pocketvering – Inclusief Topper – Dekbed-Discounter.nl |

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte combinatie van comfort en stijl voor jouw slaapkamer, dan is de Boxspringset Julia Teddy – Beige een keuze die je zeker moet overwegen. Deze set biedt niet alleen een uitzonderlijk slaapcomfort, maar voegt ook een elegante touch toe aan je slaapkamerinterieur. Laten we eens dieper duiken in de details die deze boxspring zo speciaal maken.
Gratis comfortschuim topper voor ultiem comfort
Bij aankoop van de Boxspringset Julia Teddy ontvang je een GRATIS 4 cm hoge comfortschuim topper. Deze topper biedt een extra laag comfort bovenop het reeds comfortabele matras. Het gebruik van HR40 comfortschuim zorgt voor een optimale gewichtsverdeling en ondersteuning van de wervelkolom. De afritsbare, anti-allergische buitenhoes is eenvoudig te reinigen, wat bijdraagt aan een hygiënische slaapomgeving.
Hoogwaardige pocketvering voor extra ondersteuning
Het hart van de Boxspring wordt gevormd door het matras, dat ongeveer 20 cm dik is en aan beide zijden is afgedekt met 4 cm koudschuim. Dit zorgt voor een medium stevige ondersteuning en maakt het matras geschikt voor personen tot 120 kg. De pocketveren in het matras zorgen voor een uitstekende ondersteuning en passen zich aan het gewicht van de gebruiker aan. Dit zorgt voor een comfortabele nachtrust, ongeacht je slaaphouding.
Vlakke boxen voor eenvoudige vervanging van matrassen
De boxspringset is voorzien van twee vlakke, harde boxen van ongeveer 20 cm hoog, gemaakt van massief hout. Deze zijn afgedekt met een verende laag koudschuim van 3 cm. Dit zogenaamde vering-op-vering effect zorgt voor extra comfort en een betere ondersteuning van het lichaamsgewicht. Bovendien maken de vlakke boxen het gemakkelijk om matrassen te vervangen wanneer dat nodig is.
Een strak hoofdbord voor een elegante uitstraling
Het vlakke hoofdbord, dat ongeveer 110 cm hoog is, geeft de boxspringset een strakke en moderne uitstraling. Door zijn rustige design is deze set eenvoudig te combineren met diverse slaapkamerstijlen, van modern tot klassiek. Het hoofdbord draagt bij aan de esthetische waarde van de set en maakt het tot een ware blikvanger in je slaapkamer.
Oftewel…
De Boxspringset Julia Teddy is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van comfort, ondersteuning en stijl. Met de gratis comfortschuim topper, hoogwaardige pocketvering, vlakke boxen en een strak hoofdbord biedt deze set alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust en een stijlvolle uitstraling van je slaapkamer. Ontdek zelf het verschil en laat je elke nacht weer verwennen door het luxe comfort van de Boxspringset Julia Teddy.
Levering 
Standaard levering door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland) en België. De boxspringset wordt zeer zorgvuldig vervoerd, maar toch kan het gebeuren dat er tijdens transport schade ontstaat. Controleer direct bij ontvangst op schade en meld dit direct bij de chauffeur en bij onze klantenservice.
Let op! Eventuele verzend- en montage kosten kunnen achteraf niet worden gecrediteerd.
Bij het kiezen voor de optie inclusief montage ben je zelf verantwoordelijk voor het controleren of het hoofdbord en de afmetingen van de boxspring door het trappengat of de deurpost passen: dus of de montage wel uitgevoerd kan worden. Eventuele montagekosten worden niet teruggestort als de montage niet kan plaatsvinden door deze omstandigheden. Dit is de verantwoordelijkheid van de consument.
Retour
Bij aankoop van een boxspring exclusief montage, dient deze ook zelf gedemonteerd te worden indien een retouraanvraag is gedaan.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:749.00  (klik hier voor meer informatie)