2-Persoons Boxspring – Frig Lounge – Zwart 180×200 cm – Pocketvering – Inclusief Topper – Dekbed-Discounter.nl |

Een goede nachtrust is essentieel voor iedereen. Het zorgt ervoor dat je je dag energiek kunt beginnen en is cruciaal voor je algehele gezondheid. Een boxspringset speelt hierbij een significante rol, en de Frig Lounge boxspringset is een keuze die je zeker moet overwegen. Maar wat maakt deze boxspringset zo bijzonder? Laten we eens dieper ingaan op de details die de Frig Lounge onderscheiden.
De box
De basis van elke goede boxspring is de box zelf. De Frig Lounge wordt geleverd met twee pocketveren-boxen van ongeveer 30 cm hoog, voorzien van antislip. Dit detail is cruciaal omdat het ervoor zorgt dat de matrassen perfect op hun plek blijven liggen en niet van de box kunnen schuiven.
De kern van een pocketvering matras bestaat uit individueel verpakte stalen veren, die in hoesjes zijn verpakt en aan elkaar gelijmd. Dit systeem zorgt voor optimale ondersteuning van je lichaam, omdat elke veer zich individueel kan aanpassen aan de druk die erop wordt uitgeoefend. De veren worden afgedekt door een laag van luxuryfoam, wat ervoor zorgt dat je niets van de veren voelt.
Matrassen
De Frig Lounge boxspringset wordt geleverd met twee pocketveren-matrassen, beschikbaar in de stevigheid medium en stevig. Dit betekent dat je zelf kunt kiezen welke stevigheid het beste bij jou past.
Deze matrassen hebben 7 comfortzones met 500 veren met verschillende hardheden. Dit zorgt ervoor dat het matras soepeler is bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte, waardoor je lichaam altijd perfect ondersteund wordt. Deze aanpassing zorgt voor een medium tot stevige bodem, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur.
Topper
Een topper kan net dat beetje extra comfort bieden en de levensduur van je matras verlengen. Bij de Frig Lounge krijg je een topper van hoge kwaliteit HR40 koudschuim. De topper is ongeveer 8 cm hoog en de tijk is gemaakt van aloë vera, wat zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel.
Hoofdbord
Het hoofdbord van de Frig Lounge is een echte blikvanger. Dit lounge hoofdbord is gecapitonneerd en geeft een luxe en moderne uitstraling aan je slaapkamer. Het hoofdbord is ongeveer 110 cm hoog, 8 cm dik en steekt aan beide kanten ongeveer 10 cm uit.
Uniek! GRATIS thuismontage!
Bestel nu de boxspringset Frig en geniet van GRATIS thuismontage t.w.v € 99,99! De boxspring wordt voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar keuze. 
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:1549.00  (klik hier voor meer informatie)