2-Persoons Boxspring Duobedd – Antraciet 180×200 cm – Pocketvering – Inclusief Topper – Dekbed-Discounter.nl |

SKYBEDD ®
De DuoBedd boxspring biedt niet alleen een comfortabele slaapomgeving, maar ook een slimme oplossing voor ruimtegebrek. Met zijn moderne design en hoogwaardige materialen is dit bed perfect geschikt voor volwassenen die op zoek zijn naar zowel stijl als functionaliteit. Dankzij de opbergruimte in de onderboxen biedt de DuoBedd boxspring een praktische oplossing voor het opbergen van beddengoed, kleding en andere items, waardoor je slaapkamer netjes en georganiseerd blijft.
Matras: Optimale Ondersteuning en Comfort
Het matras van de DuoBedd boxspring is ontworpen met zeven comfortzones en een pocketvering kern, wat zorgt voor optimale ondersteuning en drukverdeling tijdens het slapen. Dit wordt versterkt door de toplaag van comfortschuim en koudschuim, waardoor je elke nacht geniet van een heerlijk slaapcomfort. Het moderne hoofdbord van de DuoBedd boxspring is niet alleen een esthetische toevoeging aan je slaapkamer, maar biedt ook extra comfort wanneer je rechtop in bed zit, bijvoorbeeld om een boek te lezen of tv te kijken.
Duurzaamheid en Kwaliteit
Met zijn duurzame metalen constructie en hoogwaardige afwerking is de DuoBedd boxspring een investering in kwaliteit en comfort, waar je jarenlang plezier van zult hebben. Dit bed is speciaal ontworpen voor volwassenen en biedt een anti-allergene omgeving, dankzij de huisstofmijtwerende, latexvrije, rubbervrije en wolvrije materialen.
Matrasdetails
Het matras bestaat uit één stuk met een hoogte van 27 cm en bevat zeven comfortzones met 500 veren per vierkante meter. De kern van het matras is gemaakt van pocketvering en het type matras is een 4 Seasons Tencel Matras met acht lagen. Het matras heeft inkepingen en matrasremmers aan de zijkanten, geschikt voor zijslapers, buikslapers en rugslapers.
Hoofdbord
Het hoofdbord van de DuoBedd boxspring is modern vormgegeven met stroken, steekt 45 cm uit aan beide kanten en heeft een dikte van 14 cm. De hoogte van het hoofdbord is 156 cm, wat bijdraagt aan zowel de esthetische waarde als het comfort.
Opbergboxspring
De opbergboxspring van de DuoBedd bevat vier voorgemonteerde gasveren met een kracht van 9000 newton. De opbergruimte is beveiligd en beschikbaar in drie varianten: 840 liter, 960 liter en 1080 liter. Hierdoor biedt het bed voldoende opbergruimte voor diverse items, wat bijdraagt aan een opgeruimde slaapkamer.
Let op! Bij het kiezen voor de optie inclusief montage ben je zelf verantwoordelijk voor het controleren of het hoofdbord en de afmetingen van de boxspring door het trappengat of de deurpost passen: dus of de montage wel uitgevoerd kan worden. Eventuele montagekosten worden niet teruggestort als de montage niet kan plaatsvinden door deze omstandigheden. Dit is de verantwoordelijkheid van de consument.
Met de DuoBedd boxspring investeer je in een bed dat niet alleen zorgt voor een goede nachtrust, maar ook praktische oplossingen biedt voor ruimtegebrek, waardoor je slaapkamer altijd netjes en georganiseerd blijft.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:1149.00  (klik hier voor meer informatie)