2-Persoons Boxspring Bamboobedd – Antraciet 160×200 cm – Pocketvering – Inclusief Topper – Dekbed-Discounter.nl |

SKYBEDD ® – Boxspring met opbergruimte Bamboobedd
De SKYBEDD ® Boxspring met opbergruimte Bamboobedd biedt een combinatie van comfort en functionaliteit voor een goede nachtrust. Met zijn moderne ontwerp en hoogwaardige materialen is deze boxspring ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle slaapoplossing.
Algemeen
Deze boxspring behoort tot de BambooBedd serie en is verkrijgbaar in drie verschillende maten: 140×200 cm, 160×200 cm en 180×200 cm. De boxspring heeft een antracietkleurige gebreide Jacquard stof die zorgt voor een luxueuze uitstraling. De opbergruimte is geïntegreerd in de kern van de boxspring, waardoor kostbare ruimte in de slaapkamer optimaal benut wordt.
Matras
Het bijgeleverde matras heeft een hoogte van 30 cm en is voorzien van pocketvering met zeven comfortzones, wat zorgt voor een ergonomische ondersteuning van het lichaam. Het Bamboo Hyper Matras is anti-allergeen en geschikt voor zij-, buik- en rugslapers. De toplaag van koudschuim en comfortschuim zorgt voor extra comfort en ventilatie tijdens het slapen.
Poten en Hoofdbord
De boxspring is uitgerust met zwarte kegelpoten van 10 cm hoog, die zorgen voor een stabiele ondersteuning. Het hoofdbord heeft een modern design met vakken en is vervaardigd uit hoogwaardige Jacquard stof. Met een breedte van 45 cm aan beide zijden en een hoogte van 157 cm vormt het hoofdbord een stijlvolle toevoeging aan de slaapkamer.
Opbergboxspring
Een van de unieke kenmerken van deze boxspring is de geïntegreerde opbergruimte. Dankzij de voorgemonteerde beveiliging en de vier meegeleverde gasveren is de opbergruimte gemakkelijk toegankelijk en veilig te gebruiken. Afhankelijk van de gekozen maat biedt de opbergruimte een capaciteit van 840 liter, 960 liter of 1080 liter, waardoor er voldoende ruimte is voor het opbergen van beddengoed, kleding en andere items.
Garantie en Levering
De SKYBEDD ® Boxspring met opbergruimte Bamboobedd wordt geleverd met een garantie van 2 jaar vanuit de fabrikant. De levering vindt plaats op afspraak en is beschikbaar voor adressen in Nederland en België, met uitzondering van de Waddeneilanden. De verpakking van de onderboxen is dik en voorzien van hoekbescherming om transportschade te voorkomen.
Met zijn hoogwaardige materialen, praktische opbergruimte en stijlvolle design is de SKYBEDD ® Boxspring met opbergruimte Bamboobedd de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en functionele slaapoplossing.
Let op! Bij het kiezen voor de optie inclusief montage ben je zelf verantwoordelijk voor het controleren of het hoofdbord en de afmetingen van de boxspring door het trappengat of de deurpost passen: dus of de montage wel uitgevoerd kan worden. Eventuele montagekosten worden niet teruggestort als de montage niet kan plaatsvinden door deze omstandigheden. Dit is de verantwoordelijkheid van de consument.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:999.00  (klik hier voor meer informatie)