1-Persoons Boxspring Met Opbergruimte Beam – Beige 90×210 cm – Pocketvering – Inclusief Topper – Dekbed-Discounter.nl |

Slapen is een fundamenteel aspect van ons leven dat ons welzijn en onze dagelijkse prestaties beïnvloedt. Een goede nachtrust begint bij een comfortabel bed dat niet alleen ondersteuning biedt, maar ook past bij onze levensstijl. Met de Opbergboxspring Beam introduceren we een innovatieve slaapoplossing die comfort, ondersteuning en functionaliteit naadloos combineert.
De boxen en de verborgen opbergruimte
De Opbergboxspring Beam is voorzien van twee vlakke comfort boxen van ongeveer 30 cm hoog. Het unieke aan deze boxspring is de slimme opbergruimte die onder de matrassen verborgen is. Dit biedt een praktische oplossing voor het opbergen van beddengoed, kleding en schoenen, zonder dat dit ten koste gaat van de esthetiek van je slaapkamer.
Een zee van ruimte
Dankzij een ingenieus veermechanisme kun je gemakkelijk toegang krijgen tot een royale opslagruimte. Afhankelijk van de grootte van de boxspring, varieert de capaciteit van 840 tot 1080 liter. Dit maakt de Opbergboxspring Beam tot een multifunctionele slaapoplossing die naast comfort ook ruimtebesparing biedt.
De topper: ademend en duurzaam
De meegeleverde topper is gemaakt van koudschuim, bekend om zijn goede ventilatie en duurzaamheid. Dit zorgt voor een comfortabele en koele slaapomgeving en garandeert dat je jarenlang plezier hebt van je topper.
Het matras: gezoneerd voor comfort
Het matras is het hart van de Opbergboxspring Beam en is uitgerust met 240 pocketveren per vierkante meter, verdeeld in 7 comfortzones. Deze zones bieden extra ondersteuning op de plekken waar je lichaam dat het meest nodig heeft, zoals de schouders en heupen.
Pocketveren technologie
De pocketveren zorgen voor een soepele en flexibele ondersteuning, waarbij elke veer individueel is verpakt in een textielzakje. Dit bevordert de 7 comfortzones en draagt bij aan het algehele comfort van het matras.
Het hoofdbord: eenvoud en stijl met verticale strepen
Het vlakke hoofdbord van de Opbergboxspring Beam, met een design van verticale strepen, draagt bij aan een rustige en stijlvolle uitstraling in je slaapkamer. Het hoofdbord is bekleed met de elegante Beamstof en voegt een extra dimensie van luxe toe aan je slaapomgeving.
Materiaal en onderhoud
De onderboxen en het hoofdbord zijn bekleed met Beamstof, wat zorgt voor een soepel, comfortabel en chique uiterlijk. Het onderhoud van de stof is eenvoudig; een zachte borstel of een vochtige doek is voldoende om de stof mooi te houden.
Matrasonderhoud
Voor een optimale levensduur van je matras is het belangrijk om deze maandelijks om te draaien. Dit helpt kuilvorming te voorkomen en zorgt voor een langdurig comfortabele nachtrust.
Levering en montage
We leveren onze boxsprings standaard door heel Nederland en België. Na aankoop plannen we samen een afleverafspraak in.
Montageservice voor extra gemak
Voor slechts € 49,99 bieden we een montageservice aan, waarbij de boxspring in de gewenste kamer wordt geplaatst en gemonteerd. Kies je niet voor deze service, dan wordt de boxspring tot over de eerste drempel op de begane grond geleverd.
Let op! Bij het kiezen voor de optie inclusief montage ben je zelf verantwoordelijk voor het controleren of het hoofdbord en de afmetingen van de boxspring door het trappengat of de deurpost passen: dus of de montage wel uitgevoerd kan worden. Eventuele montagekosten worden niet teruggestort als de montage niet kan plaatsvinden door deze omstandigheden. Dit is de verantwoordelijkheid van de consument.
Retourbeleid
Mocht je de boxspring willen retourneren, dan dien je deze zelf te demonteren indien je geen gebruik hebt gemaakt van onze montageservice.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:699.00  (klik hier voor meer informatie)