1-Persoons Boxspring Birdybedd – 90×200 cm – – Inclusief Topper – Dekbed-Discounter.nl |

SKYBEDD ®
Ervaar het ultieme comfort en de verfijnde stijl van de Boxspring Birdybedd Antraciet met Opbergruimte. Deze boxspring is ontworpen voor een luxueuze slaapervaring, met een combinatie van hoogwaardige materialen en slimme opbergoplossingen. Met zijn elegante design en praktische kenmerken is dit bed een perfecte aanvulling voor elke slaapkamer.
Elegante Uitstraling en Hoogwaardige Materialen
De Boxspring Birdybedd is een uitnodigende toevoeging aan elke slaapkamer. Met zijn fluweelzachte bekleding en schuine streep design van het hoofdbord straalt dit bed een gevoel van luxe uit. Het metalen frame van de boxspring is gelegeerd met carbon, wat zorgt voor een duurzame en stevige constructie.
Ruime Opbergruimte
De opbergruimte onder het bed biedt een handige oplossing voor het organiseren van beddengoed, kleding en andere items, waardoor de slaapkamer netjes en opgeruimd blijft. Afhankelijk van de gekozen maat biedt de opbergruimte verschillende capaciteiten: 540 liter voor de 90×200 cm variant, 840 liter voor de 140×200 cm variant, 960 liter voor de 160×200 cm variant, en 1080 liter voor de 180×200 cm variant.
Specificaties
De Boxspring Birdybedd Antraciet heeft een stijlvolle antracietkleur en is bekleed met luxe velvet stof. Het bed is anti-allergeen, wat betekent dat het huisstofmijtwerend, latexvrij, rubbervrij en wolvrij is. Deze eigenschappen maken het bed geschikt voor mensen met allergieën. De boxspring is verkrijgbaar in verschillende afmetingen: 90×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, en 180×200 cm.
Garantie en Levering
De levering van de Boxspring Birdybedd vindt plaats op afspraak en is beschikbaar in Nederland en België, met uitzondering van de Waddeneilanden. Met de garantie van hoogwaardige materialen en constructie, biedt deze boxspring zowel comfort als duurzaamheid.
Met zijn combinatie van luxueuze bekleding, slimme opbergoplossingen en stevige constructie is de Boxspring Birdybedd Antraciet de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een comfortabel en stijlvol bed dat ook praktisch is in gebruik.
Let op! Bij het kiezen voor de optie inclusief montage ben je zelf verantwoordelijk voor het controleren of het hoofdbord en de afmetingen van de boxspring door het trappengat of de deurpost passen: dus of de montage wel uitgevoerd kan worden. Eventuele montagekosten worden niet teruggestort als de montage niet kan plaatsvinden door deze omstandigheden. Dit is de verantwoordelijkheid van de consument.
– Bestel nu op Dekbed-Discounter.nl

Prijs:799.00  (klik hier voor meer informatie)