Orange Line Luxe Beddengoedset |

Deze luxe beddengoedset bestaat uit één lits-jumeaux 4-seizoenen dekbed en twee heerlijke boxkussens.

Deze luxe beddengoedset bestaat uit één lits-jumeaux 4-seizoenen dekbed en twee heerlijke boxkussens.
Dekbed:
Materiaal
De tijk van het dekbed is van Polyester Microfiber en de vulling is van Syndonfill Polyester vezel. Het voordeel van een synthetisch dekbed is, dat het anti-allergisch is en het geeft huisstofmijt geen kans! Verder is het dekbed luchtig en 100% ademend. 
Warmteklasse
Dit 4 seizoenen dekbed is zeer geschikt voor warme en koude nachten. Het dekbed bestaat uit twee delen. Het eerste deel van het dekbed heeft een vulling van 300 gr/m². Dit deel heeft warmteklasse 3 en is kan goed gebruikt worden in de lente en het begin van de herfst. 
Het tweede deel van het dekbed is perfect voor de hete zomernachten, dit dekbed heeft warmteklasse 4. Dit dekbed heeft een lichte vulling van 200 gr/m² en is daardoor zeer luchtig. 
De twee delen zijn te onderscheiden door de verschillende stepping die gebruikt wordt.  Zo heeft het zomerdeel (200 gr) een zigzag stepping.
Het winterdeel (300 gr) is te herkennen aan de golven stepping. 
Overige informatie
Orange line staat voor kwaliteit en daarom wordt dit dekbed in een mooie tas geleverd. De bies van dit dekbed is netjes afgewerkt met de merknaam. Verder is het wasvoorschrift; wassen t/m 40 graden. 
Hoofdkussens:
Vulling
De boxkussens zijn gevuld met syndonfill polyester vezel en hebben een tijk van 100% perkal katoen. Door de katoenen tijk voelen de kussens lekker luchtig aan. Daarnaast zijn de kussens anti-allergisch, geven huisstofmijt geen kans.
Slaaphouding
Het kussen is door de hoogte van 10 centimeter ideaal voor zijslapers. Als je een buikslaper bent, adviseren wij een wat dunner kussen. Dit kussen vult juist goed de ruimte tussen de schouder en nek op. Er zit een handige ritssluiting in het kussen, zodat je zelf het gewenste volume kunt bepalen. 
Overige informatie
Verder zijn de kussens wasbaar t/m 60 graden!
Orange Line Luxe Beddengoedset

Prijs:199.95  (klik hier voor meer informatie)