Heckett Lane Splittopper Hoeslaken Katoen Satijn – Wit 180 x 200 | 8718518029988

Dit heerlijke splittopper hoeslaken is speciaal geschikt voor splittopper matrassen en is gemaakt van 100% katoen-satijn. Door de elastieken randen rondom blijft het hoeslaken altijd perfect om je splittopper matras heen zitten!

Een splittopper hoeslaken is erg functioneel en speciaal geschikt voor elektrische boxsprings (of boxsprings die je zelf kunt verstellen). Door de grote split in het midden van het hoeslaken kan je met gemak beide matrassen afzonderlijk in hoogte verstellen. Zo kan jij nog heerlijk rechtop je boek lezen, terwijl je partner rustig in slaap valt. 
Materiaal
Dit prachtige splittopper hoeslaken is gemaakt van 100% katoen-satijn. Dit houdt in dat het hoeslaken volledig uit katoen bestaat en een satijnen weving heeft. Met een satijnen weving wordt het katoen dichter op elkaar geweven en worden er ook meer draden gebruikt dan normaal. Bovendien blijven de kleuren bij katoen satijnen hoeslaken langer mooi en heb je er dus langer plezier van! 
Overige informatie:
Het splittopper hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een perfecte pasvorm. Ook blijft het hoeslaken hierdoor perfect op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij ongestoord verder slapen en genieten van je nachtrust.
Dit splittopper hoeslaken is speciaal geschikt voor splittopper matrassen tot 12 cm hoog en heeft een split van 90 cm diep. Hierdoor zijn beide zijden van je matras afzonderlijk in hoogte verstelbaar. 
 
Wasvoorschrift:
Wasbaar tot 60 °C.
Strijken op lage stand.
Drogen in een droogtrommel op een licht programma.
Niet met bleekmiddel behandelen.
Heckett & Lane:
Het luxueuze merk Heckett & Lane zorgt voor paradijselijke sferen in je slaapkamer. Het team van unieke designers zorgt ervoor dat er een uitgebreid assortiment is ontstaan waar voldoende keuze uit gemaakt kan worden. De uitlopende designs gaan van uitbundig en rijk gekleurd naar ingetogen en rustgevend. De luxe materialen waarvan de producten gemaakt worden zorgen voor extra comfort tijdens je slaap. Je goed voelen en heerlijk uitgerust aan een nieuwe dag kunnen beginnen; dat is het doel van Heckett & Lane.
Heckett Lane Splittopper Hoeslaken Katoen Satijn – Wit 180 x 200

Prijs:47.95  (klik hier voor meer informatie)