Heckett Lane Laken Satijn – Ijsblauw 160 x 290 cm | 8718518034982

Multi-functioneel zo'n laken; weten waarom? Lees hieronder gauw verder!

Een laken is op diverse manieren te gebruiken en daardoor is het altijd fijn om er eentje in huis te hebben. De lakens in ons assortiment zijn voorzien van allerlei kleuren en zo is er altijd een laken die in jouw slaapkamer past!
Dit laken is exclusief kussenslopen.
Materiaal
Dit laken is gemaakt van 100% katoen-satijn. Dit houdt in dat het laken volledig uit katoen bestaat en een satijnen weving heeft. Met een satijnen weving wordt het katoen dichter op elkaar geweven en worden er ook meer draden gebruikt dan normaal. Deze ademende stof zorgt ervoor dat het laken zacht aanvoelt op de huid en goed vocht absorbeert.
Overige informatie:
Lakens van katoen-satijn hebben qua sterkte en duurzaamheid een goede reputatie. Ook op het gebied van vochtopname heeft de stof unieke kenmerken. In de winter is het een lekker warm onderlaken over je hoeslaken, en in de zomer kan het dienen als een vervanger voor je warme dekbed. Ook kan een laken goed gebruikt worden als onderlaken voor een wollen deken; het laken zorgt ervoor dat de deken niet in je huid prikt. 
 
Wasvoorschrift:
Wasbaar tot 60 °C.
Strijken op lage stand.
Drogen in een droogtrommel op een licht programma.
Niet met bleekmiddel behandelen.
Heckett & Lane:
Het luxueuze merk Heckett & Lane zorgt voor paradijselijke sferen in je slaapkamer. Het team van unieke designers zorgt ervoor dat er een uitgebreid assortiment is ontstaan waar voldoende keuze uit gemaakt kan worden. De uitlopende designs gaan van uitbundig en rijk gekleurd naar ingetogen en rustgevend. De luxe materialen waarvan de producten gemaakt worden zorgen voor extra comfort tijdens je slaap. Je goed voelen en heerlijk uitgerust aan een nieuwe dag kunnen beginnen; dat is het doel van Heckett & Lane.
Heckett Lane Laken Satijn – Ijsblauw 160 x 290 cm

Prijs:24.95  (klik hier voor meer informatie)